"A művészetnek nem muszáj szépnek lennie, azt kell elérnie, hogy érezz valamit"" Rainbow RovellPartnereink:

 

Nap Gyöngye Üzlet

Nap Gyöngye Üzlet.

Kattints a képre!

http://enek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1215764

Kedves OLVASÓ!


A Mozaik Művészpáholy a különböző művészeti ágak képviselőinek, íróknak, festőknek, zenészeknek,színészeknek kreatív művészeknek  a virtuális, és valós közössége.

A Mozaik Művészpáholy azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és a külföldön élő magyar nyelvű alkotók művei eljussanak a magyar nyelven értő, olvasó, befogadó közönséghez.

Céljaink megvalósításának érdekében folyamatosan keressük azokat az alkalmakat, ahol alkotó társaink műveire felhívhatjuk a figyelmet, s számukra  bemutatkozási lehetőséget nyújthatunk.

Művészeti délutánokat, szerzői esteket, jótékonysági alkalmakat szervezünk, s mindezek helyszíneit igyekszünk bővíteni. Jelenleg  már hét  folyamatosan visszatérő helyszinen vagyunk rendszerességgel, ahol az adott intézmény vezetői egyetértenek  céljainkkal. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki, hogy hozzásegítenek bennünket céljaink megvalósításához.

Irodalmi délutánjaink összeállításakkor hangsúlyt fektetünk arra, hogy amatőr  és tapasztalt művészek egyaránt bemutathassák új alkotásaikat.

Tudjuk, hogy az élet gyakran nehéz és az anyagi lemondások között bizony szerepel a kulturális világ  felé fordulás csökkenése, mégis úgy gondoljuk, - ha csak időlegesen is- örömet, mosolyt,kikapcsolódást tudunk nyújtani az érdeklődőknek,  akkor már megérte.

Bízunk abban, hogy ez a weboldal és tevékenységünk hozzásegítik a hasonló érdeklődési körű embereket ahhoz, hogy közel kerüljenek egymáshoz, meg tudják osztani gondolataikat, alkotásaikat , még akkor is, ha fizikailag távol élnek egymástól. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.


 Örömmel várunk mindenkit, aki egyetért céljainkkal és szeretne csatlakozni hozzánk. Ehhez az ismerkedéshez biztosít lehetőséget weboldalunk, mely teret nyújt  mindazon alkotások számára, amelyek az emberi alkotó tevékenység szépségét, értékét, gondolatiságát, különbözőségét közvetítik.

Ha jól éreznéd magad ebben a közösségben, várunk szeretettel.

 Írj bátran magyar nyelven a weboldal elérhetőségén: mozaikm76@gmail.com

 


„Én azt szeretem a művészetben, ha érezteti az örökkévalóságot anélkül, hogy hirdetné. Azt az örökkévalóságot, ami a legközelebbi utcasarkon ragadott meg,: amikor egy cselédlány, aki abbahagyja az edénysúrolást és egy pillanatra olümposzi istennő lesz.”

Pierre Auguste RENOIR

 

Új hozzászólás írása:
Név: Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Az indulása óta 210271 látogató volt a weblapon