"A művészetnek nem muszáj szépnek lennie, azt kell elérnie, hogy érezz valamit"" Rainbow RovellPartnereink:

 

Nap Gyöngye Üzlet

Nap Gyöngye Üzlet.

Kattints a képre!

http://enek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1215764

Kiss Katalin
asztrológus
http://www.c3.hu/~gbihari/astroconsult/

Szakképzett, gyakorló asztrológus vagyok, 1997 – ben végeztem el a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet (http://www.asztrologbae.hu) négy éves iskoláját, de ennél jóval régebb, gyerekkorom óta foglalkoztatnak a tradicionális önismereti rendszerek, az asztrológia mellett pl. a Tarot, ezek hermetikus, ill. pszichológiai (jungiánus), kultúrtörténeti megközelítése. Közel áll hozzám az archaikus kultúrák képi világa is.

Saját praxisom 2003 óta van. Angolul is vállalok életvezetési tanácsadást, a horoszkóp elemzés kiegészítéseként vagy önálló módszerként elõrejelzést Tarot kártyából. A Rider- Waite paklival dolgozom, foglalkozásaimról részletesebb információ honlapomon: www. astroconsult.hu.

Emellett széles körû sajtó tapasztalatokkal is rendelkezem: 1992 óta dolgozom újságíróként. 1992 - tõl 1998 októberig, a lap megszûnéséig a Kurír külpolitikai rovatának belsõ munkatársa voltam .Más lapoknak is rendszeresen publikáltam, részleteket ld. szintén mellékelt szakmai önéletrajzomban.

Jelenleg szabadúszóként tevékenykedem, az utóbbi három évben a www.zöldmédia .hu, www.rebusz.hu, a Metropolitában (2008-ban dolgoztam nekik, amikor még nõi magazin volt, 2009 nyarán profilt váltott és már nincs ezo rovata), 2009 szept – 2010. augusztus www.divany.hu- ban jelentek meg írásaim, 2009 májusától folyamatosan az MTI-nek külsõzöm. Ez a megbízásom mindmáig megvan.

Az utóbbi években elsõsorban ezoterikus, önismereti jellegû témákról írok.

Illusztrálás

Honlapomat saját festményeimmel illusztráltam. Keletkezésükrõl az Álomikonjaim menüpont alatt olvasható részletes információ. Cikkeimet és más jellegû közléseimet is gyakran illusztrálom képeimmel ill. ezek más célokra is felhasználhatók (pl. mesék, gyerekkönyvek, kultúrtörténeti, antropológiai, vallástörténeti népszerûsítõk, más online és offline kiadványok, stb illusztrálása). Saját és ügyfeleim képletének formációit, az épp ható konstellációkat is gyakran jelenítem meg ebben a formában. Többnyire mitológiai motívumokat, állatalakokat, mandalákat, álommotívumokat dolgozok fel.

Sigillumok ( személyre szabott asztrológiai talizmánok) készítése: A középkori asztrológusok gyakran dolgozták fel képi formában az éppen ható konstellációkat, saját és ügyfeleik képleteinek elemeit. Sigillumoknak nevezett alkotásaik egy fajta amulettként mûködtek: a szimbolikus ábrák a tudattalan legmélyebb rétegeire hatva semlegesítették vagy enyhítették a kedvezõtlen bolygóhatásokat ill. támogatták – erõsítették a pozitívak megnyilvánulásait.

Saját születési képletem formációit megjelenítõ sigillumaim készítése során szerzett tapasztalataim azt igazolják, hogy módszerük mindmáig eredményesen mûködik. (Ebben a módszer is nagy szerepet játszanak a mentális képek, ill.ld. mellékelt cikkeim a témáról)

A középkorban, ókorban a sigillumok fõleg medálok, gyûrûk, használati. – és dísztárgyak –pl .serlegek, szobrocskák voltak, vagy képek. Ezek gyakran ábrázoltak mitológiai alakokat. Az én sigillum képeim, bár a nyugati asztrológia szabályai szerint készültek azért ábrázolnak gyakran indiai istenségeket, mert gyerekkorom óta vonzódom ehhez a kultúrkörhöz és a hozzá kapcsolódó ikonográfiához, és a hozzájuk kapcsolódó spirituális gyakorlatokban (hatha- jóga, meditáció) rendelkezem tapasztalatokkal. Technikai tudásom, a rendelkezésemre álló anyagok szabta korlátok között igyekeztem hû maradni az eredeti képek színösszeállításához, ikonográfiai szabályaihoz.).

Az ügyfélhez kerülõ amulettek falra akasztható vagy magánál hordható (kb 7,5x 14 cm vagy 9x6 cm méretû), bekeretezett képek.- más méreteket, árakat ld. honlapomon http://www.c3.hu/~gbihari/astroconsult/.

Új hozzászólás írása:
Név: Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Az indulása óta 210272 látogató volt a weblapon