"A művészetnek nem muszáj szépnek lennie, azt kell elérnie, hogy érezz valamit"" Rainbow RovellPartnereink:

 

Nap Gyöngye Üzlet

Nap Gyöngye Üzlet.

Kattints a képre!

http://enek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1215764

 

Folytatásos mese, ahogy Nektek tetszik


Ha van kedved, javasolj egy témát, s közösen megirjuk. Lehet egy ragyogó mese lesz belõle. Rajtunk áll.

Belépés a fórumba

Új hozzászólás írása:
Név: Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:

Eddigi hozzászólások

V.Péter2013-10-30 22:06:20
Jól elcsatangolhatott ez a kis nyuszi- mondta Tökmanó a fejét csóválva. Mi lesz, ha elkapja a róka?? vagy beesik egy szakadékba. Arról meg ne is beszéljünk, mi lesz, ha a a gonosz Varázslónő útjába kerül. Belegondolni is rossz. -- Ne ijesztgesd már ! -- szólt Körtemanó. Inkább szóljunk Varjú Pálnak, hogy nézzen szét az erdőbe, nem e lát egy eltévedt nyuszit.Mi meg érte megyünk.
Vasváry Ernőné2013-10-28 19:35:28
Jaj-jaj nekem sirdogált a kis nyuszi. Én Tomi vagyok és a testvéremet Misit keresem. A mama rámbízta hogy vigyázzak rá, amig ő elmegy a kertekbe finom répáért .Én csak pár percre elszundítottam és azalatt Misi elcsatangolt. Nem találom sehol!. Már akivel találkoztam eddig, mindenkit kérdeztem, látta -e de senki sem! Nem láttatok Ti sem egy kicsi nyuszit? Fehér a bundája és a füle hegye barna.
V. Péter2013-10-20 22:40:48
Ezen a reggelen sem történt másként.Alfi apó teljes díszben várta türelmesen, mig felpakolták a manók az üres demizsonokat a kocsira. Ám ahogy elindultak volna, egyszer csak ott termett előttük egy pici nyúl elállva az utat. - Hát ez a pici nyulacska honnan került ide??- gondolta magába, de hangosan csak azt mondta. Kedves nyúlkomám, mit keresel te errefelé így hajnalok hajnalán? Ne álld el az utunkat.! Vizért megyünk a patakra. Nemmsokára feljön a nap és akkor olyan meleg lesz, hogy szegény Alfi apó nem fogja bírni a vizzel teli demizsonokata kocsin elhúzni.
Vasváry Ernőné2013-10-20 19:00:13
Hol volt hol nem volt volt egyszer messzi a budai hegyekben a patak mellett egy kis erdő.Az erdőben egy gombaházikóban éldegélt Tökmanó és Körtemanó. Ők egy aranyos jókedvű, és mindenkinek segítő kis manók voltak. Minden reggel befogták kis fából készült kocsijukba Alfi apót az öreg szarvasbogarat és elindultak vízért a patakhoz.
Az indulása óta 202623 látogató volt a weblapon